Bought at nana world bangsar. Same with the previous one.This one i havent remove the plastic cover u can see the price tag also hehehe. im scared of dust. Love the red colour, normally hello kitty like to use pink colour for their wooden thingy. I love red colour , but most of my hello kitty collection in pink. If anyone here saw any red colour hello kitty please let me know can or not?? please..................


hello kitty wooden rack with bought from nana world bangsar.Have two drawer and one side is red and the others side is yellow colour. Last week i vacuum my room so i got this opportunity to take picture of what i have on my desk. Dust is everywhere i hate that, but nothing much i can do coz im lazy to clean up my room often hehehe.This time because i had a asthma attack due to dust and my cat fur all over my room. Mama force me to do huhuhu. Now i need to vacuum my room every week and wipe dust on my hello kitty display shelf . Pity my cat coz they can't play inside my room anymore, especially baby speedy he can't sleep with me no more. Do anyone here know how to prevent dust?



hello kitty rice paddle bought at parkson klcc yesterday price rm49.90. If u guys want something like this but without the hello kitty print u can get it at 100 yen shop for rm4.90. i bought for mama at 100 yen shop white colour and the size of course smaller than this hello kitty one lah.
Im not stingy coz i bought for mama the cheap one but the quality almost the same.Kalau tak caya cuba gi 100 yen shop or Daiso at the curve if u guys are lucky bole dapat hello kitty item kat sana.





Hello kitty phone for house use. I have the hello kitty angel phone already for my room so this phone is for sabrina room. Its not original sanrio but i love the design. So cute right? Sabrina only need one for her room so im thinking to sell one.

Random Shots








3rd blythe dress






i finally bought the red fabric yayyyyyyyyy. Will do another dress for her if got time.

friends visit

honey and me our first meet on 3 april 09. sorry honey lama sangat baru akak post pic ni.


honey, me and her two sister kak sue and kak iena.
my friend glazsliper@ida with her lovely daughter Rosalinda@elin

hahaha
sejak dapat Blythe girl ni saya busy sangat sampai takde masa nak amek gambar2 hello kitty saya. Hello kitty kena rest a while k.Saya excited sangat nak buat kan dia baju. Semalam ada buat kan dia pink coudroy dress, but not nice coz my first time kan. Im not good in sewing actually but i try not to give up easily. One more thing i have no time to buy the material. Need to use small print fabric only the dress will look nice. If got time i will find the fabric and i really hope that i can get red colour fabric.For beginner like me i have to start with the easier dress. for yesterday i make a sleeveless dress using my daughter old pant, and today i make vintage style dress with peterpan colar using my bf old shirt hahaha thank you for donating your old shirt really appreciate it.

Abby dah masuk kawan Ju nya blog huhu dress yg dia buat semuanya susah2. Abby tak reti nak buat. Cantek sgt lah dress yg dia buat takpe Abby akan blajar slow2 hehehe



Lom siap lagi, bagi dia fitting nak ukur panjang tangan dia hehehe

colar peterpan tu tak berapa nak jadi kan? hahaha nak kena belajar lagi.

Sibuk sangat nak buat baju tengok lah rambut dia Abby tak buat lagi masih comot lah fringe dia tu. Baju dah siap bole focus kat rambut dia pulak. Semalam dah shampoo rambut dia tapi tak kemas kan lagi dia nya fringe tu ngantuk sangat lambat lak tu nak tunggu dia kering hehehe terus tertido.








Got from toys shop at times square on 21st january 2009. same function with my previous entry for capsule toys. if got small size candy can replace that ball mesti best kan? everyday i can bring different colour and keep it inside my bag, its just like PEZ candy. But until now i haven't found small size candy that i can put inside this capsule. huhuhu

working trip


tadi saya beron9 ngan honey, dia suruh saya update sebab lama sgt tak update. bukan sengaja tak nak update tapi 8hb till 10hb saya kerja di luar. busy sangat takde masa nk berblog. cume intai2 kawan2 nya blog je. ingat balik je kl nak update tapi saya tak berapa sehat. terkena keracunan makanan. masa mlm kedua kat sana saya dah muntah2. hari ke 3 pon sama gak tak larat dah tak sabar nak balik umah. vomitting ngan diarrhea menyerang sampai ke ari ni. huhu bf pon sama sampai lembik2 dia. dah lah ek bercakap tentang sakit nanti org kata ngarut lak hehehehe.



flight from kl
alhamdulillah selamat sampai di bangkok dgn selamat.dok tunggu luggage.


sejak jadi reader blog ju i fall in love with blythe. hehehe kat sini byk tempat jual blythe tapi tak leh nak amek pic sebab dalam mall kan. terjumpe lak kedai ni tapi masa tu dah tutup tak leh nak masuk tapi dapat lah amek pic and bole nampak price dorang. murah sikit dari mall nya price. Ju kalau gi mesti borong tak ingat kan? heheh
ni pulak kat bts dorang. Schwarzkopf kuar hair colour guna Blythe cover cute giler kan. cuba gak cari tapi tak jumpe. kat kl ada gak kot.
one of my favourite shop sell sanrio items.
mac counter at bangkok airport. they have limited compact powder with Swarovski cyrstal so nice. but i did'nt buy it coz im not going to use it dan membazir kan?

happy sgt2 dorang still have the nail colour yg i nak sangat tapi dah abis stock kat semua outlet MAC kat tempat kita.Price memang mahal sikit compare ngan kl yang penting dapat beli. hehehehe colour pink ni cantek sangat tau.